Gazdasági épületek szigetelése

Gazdasági épületek szigetelése

Gazdasági épületek szigetelése

A zárt cellás purhab eljárás főbb területei közé tartoznak a mezőgazdasági tartályok, pufferek, állattartó épületek, csarnokok, gazdasági épületek szigetelése. Mondhatni, hogy az épület szigetelésben új korszakot teremtett a szórt habos módszer. Leginkább megnyerő tulajdonsága, hogy több fontos jellemző összegyúrásával megalkottak egy univerzális anyagot. Leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy három az egyben, azaz: hő-, vízszigetelő és párazáró is.
 

  • HőszigetelésAz épületek szigetelésénél zárt cellás purhab segítségével megszüntethetők a nagymértékű hőingadozások. Állandó hőmérsékletet teremthet évszaktól függően, mely csakis pozitívan hathat az állatokra.
  • Vízszigetelés – Azon túl, hogy a hab nem szívja fel a sok nedvességet és párát mely különböző módon képződik, a vízállósága jól jöhet mosáskor is. A gazdasági épület szigetelésnél fontos lehet későbbiekben a takarítás, amit a zárt cellás purhabnál egyszerűen, nagynyomású tisztítóval elvégezhet. A penészt pedig már a legelején elfelejtheti, hiszen penészálló anyagról beszélünk.
  • Párazáróság A párazáró tulajdonsága a módszernek több okból is jól jöhet egy épület szigetelésnél. Legkézenfekvőbb az állatok által kibocsátott hő megőrzése, ezzel energiát spórolhatunk, de a lényegesebb szempont a gazdasági épületek szigetelésénél, hogy a tömérdek párától megőrizhetjük egyes, arra kényes részeket. Beszéljünk akár korrózióállóságról, vagy éppen elektronikai eszközről melyet, jobb, ha elkerül a pára.

Ha gazdasági épületek szigetelése, akkor Purhab Center kft.

 Környezetbarátság – a kétkomponensű, zártcellás szórt purhab szigeteléstől nem is várhatunk mást! Gyanta-komponense megújuló, növénytermesztősből származó forrás, mely szójaolajat, valamint újrahasznosított műanyagot, pillepalackot tartalmaz. A purhab duzzadásának hajtóanyaga az úgynevezett HFC 245fa, mely nem bocsát ki az ózonrétegre káros további anyagokat. Gazdasági épület szigetelés kivitelezésekor a zártcellás szórt purhab térfogatának harmincszorosára nő és hozzáragad a határoló szerkezethez. A purhab réteg 3 centiméteres vastagságtól párazáróvá válik. Ezzel meg is oldja a szakmánkban olykor gyakori vitát, hogy szükséges-e külön párazáró réteget beépítenünk. A zártcellás purhab alkalmas különféle szerelt jellegű és hagyományos szerkezetek kültéri és beltéri hőszigetelésére egyaránt.

Lábazati hőszigetelésként is kiválóan, könnyedén tudjuk alkalmazni, gazdasági épületek esetében is. Ugyanígy aljzatszigetelésként, pinceszigetelésként, szerelt homlokzatok hőszigeteléseként, tartályok és csövek szigetelésére is. A zártcellás hab nagy nyomószilárdságú. Ezáltal lapostetőket is szigetelhetünk vele. A tető már a hab felhordásakor 100 százalékosan beázásmentessé válik. Ezután csupán a purhab felület UV védelméről és eltakarásáról kell gondoskodniuk szakembereinknek.

További részletekért és árajánlatért keresse bizalommal munkatársainkat a Purhab Center Kft.-nél az alábbi telefonszámon!

 

Ha gazdasági épületek szigetelése, akkor Purhab Center kft.

Ha gazdasági épületek szigetelése, akkor Purhab Center kft.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!