Gazdasági épületek szigetelése

Gazdasági épületek szigetelése

Gazdasági épületek szigetelése

A zárt cellás purhab eljárás főbb területei közé tartoznak a mezőgazdasági tartályok, pufferek, állattartó épületek, csarnokok, gazdasági épületek szigetelése. Mondhatni, hogy az épület szigetelésben új korszakot teremtett a szórt habos módszer. Leginkább megnyerő tulajdonsága, hogy több fontos jellemző összegyúrásával megalkottak egy univerzális anyagot. Leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy három az egyben, azaz: hő-, vízszigetelő és párazáró is.
 

  • HőszigetelésAz épületek szigetelésénél zárt cellás purhab segítségével megszüntethetők a nagymértékű hőingadozások. Állandó hőmérsékletet teremthet évszaktól függően, mely csakis pozitívan hathat az állatokra.
  • Vízszigetelés – Azon túl, hogy a hab nem szívja fel a sok nedvességet és párát mely különböző módon képződik, a vízállósága jól jöhet mosáskor is. A gazdasági épület szigetelésnél fontos lehet későbbiekben a takarítás, amit a zárt cellás purhabnál egyszerűen, nagynyomású tisztítóval elvégezhet. A penészt pedig már a legelején elfelejtheti, hiszen penészálló anyagról beszélünk.
  • Párazáróság A párazáró tulajdonsága a módszernek több okból is jól jöhet egy épület szigetelésnél. Legkézenfekvőbb az állatok által kibocsátott hő megőrzése, ezzel energiát spórolhatunk, de a lényegesebb szempont a gazdasági épületek szigetelésénél, hogy a tömérdek párától megőrizhetjük egyes, arra kényes részeket. Beszéljünk akár korrózióállóságról, vagy éppen elektronikai eszközről melyet, jobb, ha elkerül a pára.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!