Partnercégeink

Szigetelt légcsatorna: A hatékony hő- és hangszigetelés kulcsa

Szigetelt légcsatorna: A hatékony hő- és hangszigetelés kulcsa

Szigetelt légcsatorna: A hatékony hő- és hangszigetelés kulcsa

A szigetelt légcsatorna a légtechnikai rendszerek fontos eleme, melyet szigetelőanyaggal borítanak, hogy javítsák a hő- és hangszigetelést. Ez a megoldás számos előnnyel jár a hagyományos, szigetelés nélküli légcsatornákhoz képest.

Az első és legfontosabb előnye a hőszigetelés terén mutatkozik meg. A szigetelt légcsatorna csökkenti a hőveszteséget, így hatékonyan segít a megtakarításban a fűtési és hűtési költségek terén.

Emellett a hangszigetelésben is jelentős javulást eredményez. A szigetelt légcsatorna csökkenti a zajterjedést, így csökkentve a zajszennyezést és javítva a beltéri komfortérzetet. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol csendre vagy alacsony zajszintre van szükség, például lakóépületekben vagy irodaházakban.

Az ALPSystem.hu szigetelt légcsatornái minőségi anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzést végeznek el rajtuk, hogy biztosítsák hosszú élettartamukat és zökkenőmentes működésüket.

Vadkempingezés Magyarországon 2024-ben

Mit is jelent a vadkempingezés? Vadkempingezés Magyarországon?

A vadkempingezés valamilyen ősi dolognak hangozhat, de mindenképp valamilyen nem minőségi, nem kényelmes dolognak. De mit is jelent a vadkempingezés?

Mint azt tudni lehet, a kempingezés egész Európában különféle módon, de szabályozva van. Az olyan országok, mint Ausztria vagy Németország nagyon jól kiépített kempingrendszerrel rendelkezik. De Magyarország sem marad el túlságosan ezek az országok mögött. A legtöbb tagállam tehát saját szabályrendszerrel bír, ami előzetes utánajárást követel. Az országok kiépítettsége függhet attól, mekkora kultúrája van a kempingezésnek, túrázásnak. Ez pedig függ a tájegységtől, az időjárástól is. A skandináv országok nincsenek tele kempinghelyekkel, hiszen nem a legbarátságosabb a klíma. Legalábbis nem a kint éjszakázásra megfelelő. Számukra a hütték, a kis faházak szaunákkal a vonzó szálláshelyek.

Kelet-Közép-Európa azonban tökéletes túracélpontokat rejteget.

A kempingezés minden olyan formája vadkempingezésnek minősül, amely során éjszakázóhelyünk olyan területen fekszik, amely hivatalosan nem minősül kempingnek.

Ezek lehetnek:

 • Erdők
 • távoleső parkok
 • Általában a városon kívüli, a civilizációtól messze fekvő területek,
 • Hegyvidék…

A jogszabályok szerint semmi akadálya annak, hogy egy éjszakát akárhol eltöltsünk. Ne haladja meg az ott töltött idő a 24 órát. Ez jó hír lehet a legtöbbeknek. Hiszen akadhat olyan helyzet, hogy tényleg csak egy éjszakára lehet szükségünk valamilyen táborhelyre.

Természetesen azért nem ilyen egyszerű a helyzet. MINDIG olvassunk utána az adott terület szabályozásainak. Továbbá fontos leszögezni, hogy mint minden táborhelyen, legyen szó legális vagy vadkempingezésről, vigyázzunk a természetre. Ez magában foglalja azt is, hogy ne szemeteljünk, ne rongáljuk, tulajdonképpen hagyjuk mindent úgy, ahogy azt találtuk.

Miért lakóautós kirándulást válasszunk 2024-ben?

A lakóautós kirándulás tökéletes választás lehet, ha vágyunk a természetbe, a kirándulásokra, ugyanakkor szeretjük a luxus kényelmet is. A vadkempingezés Magyarországon habár valamelyest megengedett, és nem teljesmértékben szabályozott, sokszor érdemes inkább a szervezett kempingezést választani. Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy nem járunk tilosban.

Miért maradjunk Magyarországon, ha kempingezésről, túrázásról van szó?

Habár számos szép ország terül el körülöttünk, ne feledjük el, hogy Magyarország is rengeteg kincset rejt. Hegyvidékek, dombos területek, az alföldi túrák. Ez pedig már jó ok arra, hogy maradjunk az ország területén, ha kempingezésről van szó. A lakóautó bérlés esetében kell valamennyi kauciót fizetnünk, napidíjat, majd pedig a benzinköltséget. Azonban sok esetben, főleg ha több főről van szó, jobban kijöhetünk mint bármilyen szállodával. Hiszen akárhová mehetünk, nem kell újból szállást foglalnunk. Akkor reggelizünk, amikor szeretnénk, a csillagos ég alatt borozhatunk, vagy napfelkeltében ihatjuk meg az első kávénkat.

Vadkempingezés Magyarországon 2024-ben

Vadkempingezés Magyarországon 2024-ben

Ollós emelő használati utasítás

Ollós emelő használati utasítás

Ollós emelő használati utasítás

Miért fontos jó alaposan átolvasni egy ollós emelő használati utasítását? Egyáltalán mi is található egy ollós emelő használati utasításában?

Az ollós emelők hasznos munkatársak lehetnek mindenféle munka esetében. Dieseles és elektromos ollós emelők közül tud választani. A dieseles modellek megfelelően működnek kültéri helyszíneken, míg elektromos társaik csendes társak bent. A két ollós emelő használati utasítása eltérhet.

Az ollós emelő használati utasítása tartalmazza a megfelelő üzemeltetési szabályokat, illetve a biztonságos munkavégzés leírását is. Ne feledjük ugyanis, hogy az ollós emelővel történő munka magaslati munka, így veszélyes is lehet. Olyan alapvető dolgokkal tudjuk saját épségünket vesélyeztetni, mint a kosárban történő létrahasználat. Illetve egyéb emelvény használata. Nem megfelelő odafigyeléssel pedig kieshetünk akár a kosárból. Használjunk megfelelő ruházatot, cipőt.

A megfelelő beüzemelés is kardinális pont. Ezt is elolvashatja az ollós emelő használati utasításában.

Ha pedig szeretne többet megtudni az ollós emelőkről, keresse fel az ollosemelogep.hu munkatársait!

Rozsdamentes spiko cső a LitsEnery-nél

A LitsEnergy története 2002-ben kezdődött, így több mint 20 éves múlttal rendelkezik. Maga a cég 2009-ben került bejegyzésre. Elszánt és motivált munkatársak, modern technológia, napenergiával működő spirálkorcolt cső előállítás.

A cég munkatársai felelősségteljesen állnak munkáik előtt, kötelességtudatosan tartják a határidőket. Korrekt, reális árakkal dolgoznak.

Szolgáltatásaik közé tartozik a légtechnika szerelés, az előszigetelt panel (PIR) és a spirálkorcolt légcsatorna gyártás is. A rozsdamentes légtechnikai cső ipari létesítmények, irodaházak, társasházak, sőt ma már magánlakások esetében is felhasználásra került. Nem csoda, hiszen működése rendkívül effektív, könnyedén megoldható vele a megfelelő szellőztetés. Alkalmazásukkal minimálisra csökkenthető a bejutó szennyeződések mértéke.

A rozsdamentes spiko cső fontos eleme a légtechnikai rendszereknek. A rozsdamentesség pedig fontos az olyan épületekben, ahol nagy a pára például. Alapvetően fontos a rozsdamentesség, hiszen fontos az időtállóság, ahogy az is, hogy a szennyeződés ne jelenjen meg túl gyorsan.

Tekintse meg a LitsEnergy referenciamunkáit, döntsön a minőség mellett!

 

Rozsdamentes spiko cső a LitsEnery-nél

Rozsdamentes spiko cső a LitsEnery-nél

Pest megyében robbant le? Autómentés Szentendrén a 024automento.hu-val!

Pest megyében robbant le? Autómentés Szentendrén a 024automento.hu-val!

Pest megyében robbant le? Autómentés Szentendrén a 024automento.hu-val!

A 024automento.hu egy olyan cég, amelynek köszönhetően nem kell kétségbe esnünk, ha az utakon valamilyen meglepetés ér bennünket. De mire is gondolunk pontosan?

Lehet az defekt, koccanás vagy netalán komolyabb baleset, de egy egyszerű bikázási igény is. A szituáció mégis valahol ugyanaz. Az autó nem megy, mi sem megyünk tovább. Az idő pedig múlik, a nap is felettünk és lemaradunk mindenről.

Ebben tud a segítségünkre lenni egy lelkes autómentő. Pest megye egy egészen forgalmas megye, Budapest agglomerációival sok munkavállaló célpontja. Sokan bolyonganak, jönnek-mennek. Ez pedig potenciális veszélyek forrása.

Az autómentés Szentendrén hasonlóan működik, mint mindenhol máshol a megyében. A 024automento.hu munkatársai éjjel is és nappal is szolgálatra készek. Az ország egész területén vállalnak segítségnyújtást, így az autómentés Szentendrén is kivitelezhető velük.

Legyen szó személygépjárműről, motorról vagy kisebb munkagépről, számíthat a cég munkatársaira.

 

Bemutatjuk partnercégünket az ALPsystem.hu-t!

Partnercégünk a légtechnikai rendszerek tervezésének és gyártásának egyik vezető hazai szakértője. Az innovációra és az ügyfelek elégedettségére összpontosítva átfogó megoldásokat kínálnak lakossági, kereskedelmi és ipari környezetben.

Kínálatukban légcsatorna elemek, Sandwich panelek és egyéb légtechnikai rendszerekkel kapcsolatos kiegészítők is megtalálhatók. Elkötelezettek a magas minőség iránt, légtechnikai rendszereikbe intelligens vezérléseket, energiahatékony alkatrészeket, fejlett légszűrési és zajcsökkentő technológiákat építenek be. Ez pedig optimális teljesítményt, energiamegtakarítást és kiváló beltéri levegőminőséget eredményez.

Partnervállalatunk személyre szabott megközelítéssel olyan egyedi megoldásokat tervez, amelyek megfelelnek az egyes projektek egyedi követelményeinek. Képzett mérnökökből álló csapatuk szorosan együttműködik az ügyfelekkel, hogy olyan testre szabott légtechnikai rendszert szállítsanak, amelyek maximális hatékonyságot és kényelmet biztosítanak.

Bemutatjuk partnercégünket az ALPsystem.hu-t!

Bemutatjuk partnercégünket az ALPsystem.hu-t!

Horganyzott spirálkorcolt cső

Horganyzott spirálkorcolt cső

Horganyzott spirálkorcolt cső

A horganyzott spirálkorcolt cső a fűtési, szellőzési és légkondicionáló rendszerek egyik alapvető eleme. Előállítása horganyzott acéllemezekből történik, amelyek szélei egymásba vannak illesztve, ezáltal erős és légmentes spirális szerkezetet hoznak létre. Kiválóan ellenáll a korróziónak, így kültéri és beltéri környezetben egyaránt felhasználható. Mindemellett ez a cső típus nagyfokú ellenállósággal is bír, nagy nyomás és a magas hőmérséklet mellett is megőrzi alakját, nem károsodik.

A horganyzott spirálkorcolt cső szoros tömítéssel rendelkezik, ami minimalizálja a légszivárgást és hatékony légáramlást tesz lehetővé. Ez elősegíti a megfelelő szellőzést és hőmérsékletszabályozást az épületekben. Könnyű szerkezete és egyszerű csatlakozási mechanizmusainak köszönhetően viszonylag könnyű telepíteni is. Az egymásba illeszkedő élek gyors összeszerelést biztosítanak, ezáltal is csökkentve a telepítési időt és költségeket.

A horganyzott spirálkorcolt cső többféle méretben és konfigurációban is kapható, így sokoldalúan felhasználható. Minimális karbantartási igénnyel rendelkezik, az optimális teljesítmény fenntartásához általában elegendő az időszakos ellenőrzés és tisztítás.

A horganyzott spirálkorcolt cső további előnye a magasfokú tűzállóság. A horganyzott acél anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek, és segít megakadályozni a tűz terjedését a csatornarendszerben. Ez kulcsfontosságú az épületek és ipari létesítmények tűzbiztonságának fenntartásához. Mindemellett a horganyzott spirálkorcolt cső a könnyed karbantarthatóságáról is híres. Sima belső felület csökkenti a por és a törmelék felhalmozódását, ami megkönnyíti a csővezeték tisztítását és karbantartását. Az ellenőrzések és a tisztítás így rövid idő alatt, egyszerűen elvégezhető.

Mennyire zajos egy horganyzott spirálkorcolt cső?

A horganyzott spirálkorcolt cső spirális szerkezetéből eredően csökkenti a zajátvitelt. Kialakítása révén megtöri a hanghullámokat, minimalizálja a zaj terjedését a csatornákon belül, ezáltal pedig hozzájárul a csendesebb környezethez. A légtechnikai rendszerek merevcsöves és flexibilis szakasza is rendelkezik hangcsillapítóval, ahogy az osztódoboz is.

Amennyiben a horganyzott spirálkorcolt cső árára kíváncsi, akkor érdemes árajánlatot kérni a LitsEnergy szakembereitől. Az átmérő, a hossz és az anyag minősége mind befolyásolják az ár alakulását!

Miért válasszuk a Genie emelőgépet?

Egyáltalán miért karos emelő bérlés mellett döntsünk? A karos emelő eltér az ollós emelőtől. Előbbi több mindenre képes. Oldalirányban is képes mozog. Tehát a határ tényleg a csillagos ég.

Karos emelő bérlés esetén mindenképp gondoljuk át, hogy kinti vagy benti munkára fogjuk majd azt használni. Ez alapján tudjuk eldönteni, hogy dieseles vagy elektromos karos emelő bérlést válasszuk-e.

Kinti munkálatokhoz a dieseles, bentre pedig az elektromos karos emelőket ajánljuk. A dieseles emelők ugyanis tökéletesen tudnak mindenféle talajon mozogni. Az elektromos emelő pedig csendes, így tökéletes a beltéri munkákhoz.

Ha emelő bérléséről van szó, akkor mindenképp Genie.

Az ollosemelogep.hu tökéletes választás, ha karos emelő bérlésen gondolkodik.

A cég egyik Genie emelőgépe a Genie Z-45/25J RT 4x4. 16,05 munkamagasságával bármilyen munkát elvégezhet, a gép saját magassága 2.13 méter. Ez a kültéri munkálatokhoz ajánlott, dieseles Genie emelőgép nettó 35.000 euró eladási áron.

Azonban nem feltétlenül kell megvenni egy ilyen Genie emelőgépet. Kérjen ajánlatot karos emelő bérléssel kapcsolatban az ollosemelogep.hu-n!

Miért válasszuk a Genie emelőgépet?

Miért válasszuk a Genie emelőgépet?

Miért válasszunk felújított laptopot?

Miért válasszunk felújított laptopot?

Miért válasszunk felújított laptopot?

Amikor valamilyen technikai eszköz vásárlása előtt állunk, mindig felmerül a kérdés, biztosan új eszközt érdemes-e választanunk?

Amikor új laptopot vásárolunk, akkor általában úgy vagyunk vele, hogy nem lőhetünk mellé. Ez azonban nincs teljesen így.

Egy használt laptopot, ami új korában egy vagyonba került, megkaphatunk potom pénzért. Az új laptopok között azonban vannak olyan modellek, amelyek nagyon olcsóak, ezekkel ugyanúgy óvatosnak kell lennünk.

Mi az olcsó?

Természetesen relatív, hogy mi számít olcsónak. Az olcsó nem gagyit jelent, hanem azt, hogy az adott modell kevesebbet tud. Mihez képest kevesebbet? Az olcsóbb új laptopok általában alapfelhasználásra felelnek meg. Böngészésre, dokumentumkezelésre. A drágább modellek pedig általában képesek már komolyabb szoftverek futtatására.

A használt laptopok esetében pedig olcsóbban kapjuk meg a fent említett paraméterekkel a laptopot.

Egy felújított laptop tehát aranyat is érhet.

A laptopozz.hu-n például számos felújított laptop közül lehet válogatni.

Az egyik legjobb márka a témába: Genie emelőgép

 Az utóbbi időben igen fontossá váltak a különböző segédeszközök, berendezések, amelyek megkönnyítik a felújításokat, építkezéseket. Ilyen a Genie emelőgép is. Márpedig, ha rendelkezésre állnak ilyen eszközök, akkor az ember miért ne használná fel őket? Egy karos emelő bérlés nem csak azért megtérülő befektetés, mert gyorsabban és könnyebben végezhető el vele a munka. Azért is jó ez, mert nem éri meg sajátot vásárolni, ha csak néhány alkalommal használná az ember azt.

Genie Z-45/25J RT 4x4 Diesel – 1 a kültéri karos emelő nagyágyú

 • Munkamagasság: 16.05 méter
 • Platformmagasság: 05 méter
 • Platform hossza: 0.76 méter
 • Platform kiterjesztett hossza: méter
 • Platform szélessége: 1.83 méter
 • Motor: Diesel, 48 LE
 • Használat helye: kültéri
 • Emelési kapacitás: 227.00 kg
 • Gép szélesség: 2.29 méter
 • Gép hossz: 6,65 méter
 • Gép magassága: 2.13méter
 • Gép önsúly: 6460.00 kg

Itt még kiemelendő, hogy ez a típusú Genie emelőgép kosár képes felfelé-lefelé, oldalirányba, illetve valami fölé is mozogni. Mivel az ellenkező irányba nem lengenek ki, így szűk helyeken is igen jól használhatók. Ráadásul a hidraulikus forgatórendszernek köszönhetően pedig a kosár a helyváltoztatás teljes folyamata alatt ugyanazon a szinten marad.

Az egyik legjobb márka a témába: Genie emelőgép

Az egyik legjobb márka a témába: Genie emelőgép

A legújabb céges autónkat kerámia bevonattal látta el a PolishAngel autókozmetika

A legújabb céges autónkat kerámia bevonattal látta el a PolishAngel autókozmetika

A legújabb céges autónkat kerámia bevonattal látta el a PolishAngel autókozmetika

Megbízható védelem autójának kerámia bevonattal!

Választásunk azért esett a kerámia bevonatra, mivel ez egy rendkívül hatékony víz lepergető réteg, amellyel a jármű tisztítása egyszerűbbé válik. Applikálható lakkozott vagy műanyag felületre, de felnire vagy lámpákra is.

Milyen előnyökkel rendelkezik a kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat mély fényt és tükör effektust biztosít autójának. Járművünk szinte visszakapta eredeti ragyogását. Mindenféle vegyszer vagy egyéb kémiai anyag, valamint só, gyanta, bogármaradványok, madárürülék és még az UV-sugárzás ellen is véd. Kevésbé koszolódik, a szennyeződések kisebb mértékben tapadnak meg rajta. Mindemellett a jármű értékét is jelentősen növeli.

Ki kell hangsúlyoznunk, hogy a kerámia bevonat rongálás, karcok és kavicsok ellen nem nyújt védelmet!

Milyen egyéb feltételekkel jár a kerámia bevonat applikálása?

A kerámia bevonat hatékonysága, a megfelelő védelem érdekében autójának felszíne karcementes kell, hogy legyen. Természetesen a PolishAngel elvégzi Ön helyett a karcok és szennyeződések eltávolítását. Először is alaposan átmossák gépjárművét, hogy megszabaduljanak a homok- és porszemcséktől, valamint az egyéb szennyeződésektől. Enélkül a polírozás során még több karcolás jelenne meg. A tisztítást követően következik az autó polírozás. Autója a sérülések mértékétől, a karcok mélységétől függően több fázisú autó polírozáson esik át, ami során mindezek eltűnnek.

A kerámia bevonat felvitele és száradása nagyjából 3-4 napot vesz igénybe, persze ezt az időt az autó külsejének helyreállítása növelheti. A kerámia réteg kikeményedése után már mehet is az autójáért, ami ekkorra már eredeti pompájában várja Önt.

A kerámia bevonat autóra árát a gépjármű mérete, a választott védőréteg tulajdonságai és a lakkréteg állapota is befolyásolja. A pontos ár kiszámításához vegye fel a kapcsolatot a PolishAngel autókozmetikával!

A PolishAngel egyéb szolgáltatásai a kerámia bevonat mellett:
 • Ózonos autótisztítás
 • Autó polírozás
 • Alufelni polírozás és gumi ápolás
 • Sealant védelem
 • Autó és motormosás
 • Műszerfal és bőrápolás

Nagyon meg vagyunk elégedve a Klímagyár által beépített Energy Save hőszivattyúkkal

Cégünknél is eljött az idő, amikor dönteni kellett milyen irányba fejlesszük tovább a fűtő rendszerünket. Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk új technológiákat is kipróbálni, így esett a választásunk az Energy Save hőszivattyú berendezésre. Természetesen az is fontos volt a számunkra, hogy a már meglévő rendszert ne kelljen kidobnunk, így az egyik legjobb szakemberekkel bíró céget hívtuk. Ez pedig nem volt más, mint a Klímagyár. Az Energy Save hőszivattyú nem csak, hogy már kinézetre is elnyerte a tetszésünket, hanem a tulajdonságai is igen megnyerők voltak.

Miért érdekes a hőszivattyú Energy Save változata?

 • Fantasztikusan kialakított skandináv tervezés jellemzi,
 • Extrém kültéri időben is igen jól teljesítenek,
 • Az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik,
 • ECO barát R32-es hűtőközeget használ

 Ami biztos, hogy remek vásárlást csináltunk, ráadásul az elvégzett munka minősége is igazán profi. Hálásak vagyunk a Klímagyárnak a szakszerű munkáért és a vásárlóközpontú hozzáállásért.

A hőszivattyú Energy Save típusokból a következő változatok léteznek a magyar piacon

 • Levegő-Víz hőszivattyú HMV tartállyal,
 • Levegő-Víz hőszivattyú HMV tartály nélkül.
 • Monoblokkos hőszivattyú HMV tartállyal,
 • Monoblokkos hőszivattyú HMV tartály nélkül.
Nagyon meg vagyunk elégedve a Klímagyár által beépített Energy Save hőszivattyúkkal

Nagyon meg vagyunk elégedve a Klímagyár által beépített Energy Save hőszivattyúkkal

Köszönjük a Vizgazfutesszeged.hu-nak a szakszerű hőszivattyú szerelést

Köszönjük a Vizgazfutesszeged.hu-nak a szakszerű hőszivattyú szerelést

Köszönjük a Vizgazfutesszeged.hu-nak a szakszerű hőszivattyú szerelést

Megbízható víz-, gáz- és fűtésszerelőt keres hőszivattyú telepítésre? Mi a vizgazfutesszeged.hu-t ajánljuk!

Ha Ön is spórolni szeretne a hűtésen és fűtésen, akkor érdemes megfontolni egy hőszivattyú beszerzését. Ezen készülékek környezetkímélő, valamint energiatakarékos kialakításuk révén országszerte egyre elterjedtebbek. Működésük során hőt szállítanak épülete különböző helységei között, ezáltal egyikben fűtenek, míg a másikban hűtenek.

A vizgazfutesszeged.hu a következő tevékenységi körben kereshető:

 • Új hőszivattyú telepítése
 • Hőszivattyú szerelés, karbantartás, szervizelés
 • Hőszivattyúk forgalmazása: Panasonic, Daikin, ES Energy Save, Mitsubishi
 • Kompresszor csere
 • Vízoldali bekötés
 • Tanácsadás

A vizgazfutesszeged.hu szakemberei sokéves munkatapasztalattal a hátuk mögött, teljeskörű segítséget nyújtanak hőszivattyú szerelés esetén.

Cégünk teljes elégedettséggel ajánlja a vizgazfutesszeged.hu-t hőszivattyú telepítésre!

024 autómentő a mi megmentőnk is!

Sok esetet hallunk, amikor valakinek lerobban az autója és ugye autómentő szolgáltatást kell igénybe vennie. Ez aztán vagy felhívja a figyelmünket, hogy a kutatásra időt kell szánnunk, vagy nem foglalkozunk vele. Sajnos mi az utóbbit éltük át. Cégünk a Purhab Center Kft elmondhatatlanul hálás a 024 autómentőnek, hogy rendelkezésre áll az autómentés XVII. Kerület szolgáltatás. Ez nélkül nagy bajban lettünk volna, amikor lerobbant az autónk a kerületben. Vagy mással dolgoztunk volna, ahol pedig dupla ekkorák lettek volna az áraink. Sok szolgáltató kihasználja, hogy ilyen esetben a megrendelő zaklatott lelki állapotban van és ilyenkor nem az árat nézi. Hanem inkább, hogy minél hamarabb legyen túl rajta. Hála Istennek a 024 autómentő nem ilyen!

Budapest legtöbb kerületében már használható, ezért az autómentő XVII. kerület tekintetében is igénybe vehető. Kevesen tudják, de az autómentés XVII. kerület szolgáltatás egy olyan újabb mérföldkő, amire méltán büszke a cég.

 

Kinek ajánljuk a 024 autómentő szolgáltatásait?

 • Akik balesetet szenvedtek,
 • Defektet kaptak,
 • Lemerült elektromos autójuk,
 • Vagy az akkumulátoruk,
 • Eltört a felfüggesztésük
 • Egyéb elektronika hiba lépett fel,
 • Kerületben történt meg a nagy baj.
024 autómentő a mi megmentőnk is!

024 autómentő a mi megmentőnk is!