Mennyi a ház szigetelés ára, ha zártcellás poliuretán habot használ?

A purhab egy kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkező anyag, ráadásul az egyik legjobb ház szigetelés ár-érték arányban elérhető. Mindössze pár centiméter vastagon kell csak felhordani a kívánt felületre, és máris jól záró, tömör réteget alkot rajta. A purhabbal történő ház szigetelés ára 800-1300 Ft/m2 körül mozog. Ez 1 cm vastag szigetelőrétegre értendő, viszont legalább 3 cm vastagon érdemes felvinni a biztos védelem érdekében.

A purhab esetében a több rétegben, vastagon történő szigetelés, tehát 10 vagy akár 12 cm vastagon, nem feltétlen eredményez hatékonyabb védelmet. Érdemes szakember segítségét kérni a felbecsülésben, ugyanis sokszor már néhány cm purhab elegendő hőszigetelő hatással bír.

Ház szigetelés ára – a purhab előnyei

A purhab könnyen felvihető meglévő szigetelésre is, szinte bármilyen felületen megtapad. Kitölti az lyukakat és réseket, tömör vízzáró réteget képez. Egy speciális szórópisztollyal hordják fel, amit követően felhabosodik, majd kiszárad és elnyeri végső alakját.

  • Hosszú élettartam
  • Kiváló ház szigetelés ár-érték arány
  • Hatékony hőszigetelés
  • Tömör, vízzáró réteg

Ház szigetelés ár – miért jobb, mint a többi szigetelő?

A hagyományos szálas szigetelők a pára hatására már néhány éven belül veszítenek a szigetelőképességükből. Megszívják magukat a lecsapódó párával, majd pedig kiszáradnak, ezáltal lassan, évről-évre egyre gyengébb védelmet biztosítanak