Lapostető szigetelőanyagok árai – zártcellás poliuretán hab

Manapság már koránt sem egyszerű választani a lapostető szigetelőanyagok árai közül. Számos fajta szigetelő elérhető már, ez pedig jelentősen megnehezíti a választást. Fontos azonban tudni, hogy ezek többsége 8 éven túl akár 70%-ot is veszíthet a hővisszatartó tulajdonságából!

A hagyományos, szálas szigetelőanyagok, amennyiben nincsenek megfelelően, hermetikusan elzárva, a levegő és annak páratartalmának hatására könnyedén tönkre mehetnek. Mivel nedvességtartalmuk folyamatosan változik ilyenkor, felszívják a párát, megdagadnak, majd kiszáradnak, összezsugorodnak, így ezen körülmények között gyorsan romlásnak indulnak.

A purhabos lapostető szigetelés árai nem csak kedvezőbben, de gazdaságosabbak is!

A hagyományos, szálas szigetelőanyagokhoz képest a zártcellás poliuretán hab sokkalta ellenállóbb az időjárás viszontagságainak. Habosodásakor kitölti az apró réseket és lyukakat, ezáltal tömör vízzáró réteget hoz létre. Biztos lehet benne, hogy ezen a szigetelőn biztosan nem fog átjutni víz, még hosszú évek után sem!

Előnyei:

  • Hosszú élettartam
  • Varratmentes egység
  • Kiváló vízzáró réteg

Purhab lapostető szigetelőanyagok árai

A purhab lapostető szigetelőanyagok árai 800-1300 Ft/m2 körül mozognak. Ez 1 cm szigetelésre értendő, azonban legalább 3cm vastagságú szigetelésre mindig szükség van!