Hőszigetelő purhab – takarékos megoldás

A hőszigetelő purhab napjaink egyik legnépszerűbb szigetelőanyaga. Takarékos megoldásnak nevezhető, ugyanis anyagilag és időben is sokat spórolhatunk vele. Applikálása egy speciális szórópisztollyal történik, így minden esetben szakember segítségét érdemes kérni a szigeteléshez. Miután a kívánt felületre került, a purhab azonnal habosodni kezd, majd néhány perc elteltével kikeményedik. A habosodás során kitölti a hézagokat, lyukakat és repedéseket, így rendkívül jó légzáró megoldást biztosít. Miután megszáradt lépésálló lesz, formáját pedig hosszú évekig megtartja, egyáltalán nem esik össze. Ellenáll a nedvességnek is, így nem kell a penészedéstől sem tartani.

Hőszigetelő purhab előnyei:

  • Kiváló hőszigetelés: a hőszigetelő purhab kiválóan ellenáll a hőáramlásnak, zárt cellás szerkezete révén jól szigetel. Csökkenti a hőátadást, sőt a hőhidakat is minimalizálja.
  • Energiatakarékosság: a hőszigetelő purhab segítségével jelentős összegeket takaríthat meg a hűtési és fűtési költségekből, mivel csökkenti a hőveszteséget.
  • Nedvességszabályozás: a hőszigetelő purhab kiválóan véd a páralecsapódás és az egyéb szivárgások ellen. Tökéletes választás lehet olyan helyiségekben, ahol magas a páratartalom.

Hőszigetelő purhab – időtálló megoldás

Amennyiben hőszigetelő purhab megoldásra van szüksége, hívja a Purhab Center csapatát!