Újdonság a Purhab Center weboldalán! Munkatársaink egy egyszerű, de különleges grafikonos kalkulátort fejlesztettek, melynek segítségével Ön is könnyedén összehasonlíthatja a hagyományos szigetelőanyagokat a purhabbal.

A kalkulátorunk segítségével vonaldiagramm mutatja meg, hogy az Ön által kiválasztott hagyományos szigetelőanyag hány centiméter PUR-nak felel meg. A kalkulátor használtatakor többféle hagyományos szigetelőanyagból választhat, valamint meg tudja annak vastagságát is adni. Így már előre tájékozódhat és megbizonyosodhat a purhab hatékonyságáról, mielőtt egyeztetne velünk a kivitelezés és árajánlat kapcsán. Az ajánlatkérés nálunk, a Purhab Centernél ingyenes!

A tárgyalt kalkulátor külön feltünteti a zártcellás és a nyitott cellás purhab értékeit, előbbit kékkel, utóbbit pirossal jelölve a koordinátarendszerben. Ugyanezen a felületen a szigetelőanyagok hőátbocsátási tényezője romlásának összehasonlítása is lehetséges az évek múlásának tükrében.

A purhab szigetelés előnyei lebontva, egyszerűen:

  • A purhab mérettartó és kiemelkedő hőszigetelő hatású,
  • nagyszerűen tapad, varratmentes egységet alkot,
  • felhasználhatósága széleskörű, gyorsan kivitelezhető,
  • megszünteti a páralecsapódást, a gombák és penész károsító hatását,
  • élettartama jóval 15 év feletti,
  • mosható, tisztítható, egészségre ártalmatlan,
  • nagy szilárdságú, lépésálló, terhelhető,
  • a korszerű technológiák csúcsa.

Purhab hőszigetelés képességei

A purhab szigetelés képességei érdelik? Cégünk válaszol!

A purhab hőszigetelés számtalan pozitív képességgel bír, így igazán népszerű ügyfeleink körében. A hagyományos szigetelőanyagokkal ellentétben nem zsugorodik az idő múlásával, nem esik össze, így hosszútávon is hatékony védelmet nyújt. Ez mellett rendkívül jó hő- és vízszigetelő tulajdonságokkal bír, ellenállóvá teszi a felületeket a korrózióval és a nedvességgel szemben. Mindemellett, a purhab hőszigetelés képessége, hogy a hőhidakat is kiküszöböli. Ebből adódóan tetőszerkezet szigetelésére tökéletes választás lehet, csökkenthetők vele az energiaköltségek.

A purhab szigetelést speciális szórópisztollyal végzik a szakemberek. Érdemes ehhez ténylegesen szakértő segítségét kérni, nem ajánlatos magunk csinálni, mivel akkor nem biztos, hogy egyenletesen fog eloszlani. A purhab hőszigetelés képessége, hogy könnyedén felveszi a felületek alakját, ráadásul szinte bármilyen felszínen megtapad. Legyen szó fáról, betonról, paláról, fémről a purhab mindegyiken gyorsan megszilárdul. Nagyfokú szilárdságának köszönhetően lépésálló, komolyabb terhelésnek is kitehető. A megfelelő keménység elérése után kezdődhet a gipszkartonozás.

A purhab hőszigetelés képességeiről több információt kaphat, ha további bejegyzéseinket is elolvassa!