Fontos a szigetelés!

              A megfelelő hűtési és fűtési állapot beállításához elengedhetetlen, hogy a szigetelés megfelelő legyen az adott épületben. A rossz szigeteléssel ugyanis veszíthetünk a melegből és a hidegből is. A piaci árak azonban senkinek sem engedik meg, hogy csak úgy, ahogy szokták mondani, „fűtsük az utcát”. Itt az idő tehát, hogy időt álló döntést hozzunk és válasszunk olyan módszert, amivel a hőt bent tarthatjuk.

Purhab szigetelés a megfelelő hőkezelésért

              A zárt- és nyitott purhabos megoldás is a javunkat szolgálja. A purhab bárhol megállja a helyét. Legyen szó padlásról vagy lábazatról, födémről, mezőgazdasági tárolókról vagy lapostetőről.

Budapesten és környékén!

Amennyiben purhab szigetelést Budapest környékén tervez, mindenképp keressen bennünket, a purhabcenter.hu-n. Megtalálja referenciamunkáikat és árajánlatot is kérhet. A legjobb szakemberekkel dolgozunk és 10 év garanciát kínálunk munkákra. Ez azért jól hangzik!

              A budapesti purhab szigetelési árak között is a legmegfelelőbb döntés, ha minket választ. A mi érdekünk ugyanis, hogy mindenki elégedett legyen.

 A zártcellás purhab esetében például 1m2 felület 1cm vastagságban 800 és 1600 forint között mozog. Ez az ár függ a felület méretétől, tagoltságától.

Válasszon minket, válassza a jól szigetelt épületeket!