Fontos a szigetelés!

              A megfelelő hűtési és fűtési állapot beállításához elengedhetetlen, hogy a szigetelés megfelelő legyen az adott épületben. A rossz szigeteléssel ugyanis veszíthetünk a melegből és a hidegből is. A piaci árak azonban senkinek sem engedik meg, hogy csak úgy, ahogy szokták mondani, „fűtsük az utcát”. Itt az idő tehát, hogy időt álló döntést hozzunk és válasszunk olyan módszert, amivel a hőt bent tarthatjuk.

Purhab szigetelés a megfelelő hőkezelésért

              A zárt- és nyitott purhabos megoldás is a javunkat szolgálja. A purhab bárhol megállja a helyét. Legyen szó padlásról vagy lábazatról, födémről, mezőgazdasági tárolókról vagy lapostetőről.

Budapesten és környékén!

Amennyiben purhab szigetelést Budapest környékén tervez, mindenképp keressen bennünket, a purhabcenter.hu-n. Megtalálja referenciamunkáikat és árajánlatot is kérhet. A legjobb szakemberekkel dolgozunk és 10 év garanciát kínálunk munkákra. Ez azért jól hangzik!

              A budapesti purhab szigetelési árak között is a legmegfelelőbb döntés, ha minket választ. A mi érdekünk ugyanis, hogy mindenki elégedett legyen.

              A zártcellás purhab esetében például 1m2 felület 1cm vastagságban 800 és 1600 forint között mozog. Ez az ár függ a felület méretétől, tagoltságától.

Válasszon minket, válassza a jól szigetelt épületeket!

Purhab szigetelés Budapesten kedvező áron

Purhab sziegetelés Budapest? Hívja a Purhab Centert!

A purhab egy kitűnő szigetelőanyag, amely jelentős védelmet biztosít a korrózió és a nedvesség ellen. Applikálásához egy speciális szórópisztoly alkalmazandó, melynek segítségével rövid idő alatt, nagy felület lefedhető. A pisztolyból a felületre jutva a purhab másodpercek alatt felhabosodik, majd néhány perc elteltével elnyeri végleges, szilárd formáját. Az anyag felvitelének elvégzése házilag nem ajánlott, érdemes szakember segítségét kérni, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel.

Purhab szigetelés Budapesten kedvező áron!

A purhab szigetelés Budapesten is kiváló választás, ugyanis rés- és hézagmentesen fed, aminek köszönhetően nagyfokú víz- és hőszigetelő képességgel bír. Applikálható beton, pala, fém, cserép, fa, tégla és akár gumilemez felületre is.

Purhab szigetelés Budapest előnyei:

  • Rendkívül jó hő-, víz- és hangszigetelő
  • Tűzálló, nem táplálja az égést
  • Térfogattartó, ezáltal az idő múlásával sem esik össze, mindvégig szilárd marad
  • Gyors száradási idővel rendelkezik, nagyjából 30 perc a teljes kikeményedés
  • Páraáteresztő képességgel bír, ezáltal gátolja a hőhidak kialakulását
  • Rés- és varratmentesen felvihető
  • Ártalmatlan az egészségre, szagtalan
  • Applikálása könnyen és gyorsan elvégezhető
  • Télen bent tartja a meleget, nyáron hűsít
  • Nem penészedik, nem gombásodik

Purhab szigetelés Budapesten? Keresse a Purhab Center csapatát!