A poliuretán hab technológiájának köszönhetően a homlokzatok korszerű és professzionliális szigetelése is lehetővé vált számunkra! Manapság szinte minden ház- és lakástulajdonosnak, valamint új építkezést tervezőknek az egyik legfontosabb célja a költséghatékonyság. Az energiaköltségek jelentős csökkentéséhez járulhat hozzá az, ha a megrendelő és a kivitelező egyaránt a purhab homlokzati szigetelés mellett dönt. A megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett az épületek homlokzatának szigetelése is kiemelt fontosságú. Ugyanis a homlokzatszigetelés az épületből kiszökő meleg jelentős részét képes visszatartani.

Ha belevágunk a homlokzati szigetelés folyamatába, látni fogjuk, hogy nem kis feladat a megfelelő homlokzati hőszigetelő anyagok kiválasztása. A legtöbb esetben a kedvező alapanyagár, a ráfordított munkaidő és munkadíj, valamint a remélt megtakarítás fordított arányban állnak egymással. Csábító lehet az olcsó szigetelés, de építkezések esetén mindig az olcsóbbat választani súlyos költségekhez vezethet hosszú távon.

Purhab homlokzat szigetelés mesterfokon! Homlokzatának szigeteléséhez is válassza a zártcellás poliuretán habot! Ez a hab elképesztő hatékonyságú hőszigetelést tesz lehetővé. Víz-, pára-, hő- és hangszigetelő is egyben. A purhab minden tekintetben a legmodernebb és legegyszerűbb megoldást kínálja. Felhasználásával újszerű szerkezetek válnak lehetővé, melyek nem csak hatékonyságukkal, olcsóbb kivitelezésükkel is kitűnnek a mezőnyből.

Purhab homlokzati szigetelés – utólag nem működik!

Válassza Ön is már építkezéskor a purhab homlokzati szigetelést! A legtöbb hőszigetelő rendszer rendelkezik bizonyos fokú hangszigetelési tulajdonságokkal, azonban ez mindig építkezés után derül ki. A válaszott hőszigetelő rendszerek alkalmazásakor a hangszigetelés ritkán kap külön figyelmet. A hiányából adódó problémák tapasztalataink szerint általában utólag okoznak igazán gondot. Utólagosan, az építkezés lényegi részének befejeztével szinte lehetetlen hatékony hangszigetelést végezni. Ilyenkor bizonyosan csak hanyag és elkapkodott megoldásokat alkalmaznak a legtöbben. De hiszen a nyugodt pihenés záloga a jó hangszigetelés. Valamint azé is, hogy mi magunk se zavarjuk a lakókörnyezetünket. A Purhab Center szerint a legjobb megoldás, ha mindjárt a kiváló hangszigetelési paraméterű purhab homlokzati szigetelést választjuk.

A poliuretán hab beltérben és kültéren egyaránt alkalmazható, az egészségre teljesen ártalmatlan. Nézzük, mit tud a nyitott cellás változata!

A folyékony keverék szórással történő felhordása után pillanatokon belül látványosan önmaga 120-szorosára duzzad. Ezt környezetsemleges módon teszi, kizárólag a saját víztartalma segítségével. A két komponens szabályozott, gépi összekeveréséből előállított, nyitott cellás, félmerev poliuretán lágy hab hőszigetelő rendszer, mely egységes szerkezetet alkot. Csekély sűrűsége és nagyon alacsony nyomószilárdsága folytán nem terhelhető hőszigetelés. Zártcellás párja némileg sűrűbb.