Ügyfeleink rólunk írták – szórt purhab szigetelés vélemények a Purhab Centerről!

A Purhab Center által alkalmazott  purhab hőszigetelés forma nagy előnnyel rendelkezik a hagyományos szigetelőanyagokkal szemben. Ugyanis nem zsugorodik, nem esik össze és az egészségre teljesen ártalmatlan! Mással jelenleg ezekkel a kvalitásokkal nem is helyettesíthető, ezért vált az egyik leggyakoribb hő- és vizszigetelő anyaggá. A nedvességtől, további korróziótól nagy mértékben óvja az épületeket.

További szórt purhab szigetelés vélemények:

A purhab hőszigetelés munkatársaink által egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével kerül fel a felületekre. A kiszórt purhab hőszigetelés másodpercek alatt kihabosodik, kitágul, és elnyeri végleges formáját, szilárdságát.

A szórt poliuretán habot többféle formában alkalmazzuk. Létezik ún. nyitott cellás, lágy, félmerev, valamint merev hab is. Utóbbiak nagymértékben terhelhetők, lépésállóak. A zártcellás szórt purhab hőszigetelő tulajdonsága mellett víz- és hangszigetelés képes is.

Tájékozódjon munkatársainktól! Ajánljuk Önnek is a Purhab Center Kft.-t, ugyanis a telepített szigetelés az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást! Amennyiben további szórt purhab szigetelés véleményeket olvasna, látogasson el weboldalunkra!