Ügyfeleink rólunk írták – szórt purhab szigetelés vélemények a Purhab Centerről!

A Purhab Center által alkalmazott  purhab hőszigetelés forma nagy előnnyel rendelkezik a hagyományos szigetelőanyagokkal szemben. Ugyanis nem zsugorodik, nem esik össze és az egészségre teljesen ártalmatlan! Mással jelenleg ezekkel a kvalitásokkal nem is helyettesíthető, ezért vált az egyik leggyakoribb hő- és vizszigetelő anyaggá. A nedvességtől, további korróziótól nagy mértékben óvja az épületeket.

További szórt purhab szigetelés vélemények:

A purhab hőszigetelés munkatársaink által egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével kerül fel a felületekre. A kiszórt purhab hőszigetelés másodpercek alatt kihabosodik, kitágul, és elnyeri végleges formáját, szilárdságát.

A szórt poliuretán habot többféle formában alkalmazzuk. Létezik ún. nyitott cellás, lágy, félmerev, valamint merev hab is. Utóbbiak nagymértékben terhelhetők, lépésállóak. A zártcellás szórt purhab hőszigetelő tulajdonsága mellett víz- és hangszigetelés képes is.

Tájékozódjon munkatársainktól! Ajánljuk Önnek is a Purhab Center Kft.-t, ugyanis a telepített szigetelés az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást! Amennyiben további szórt purhab szigetelés véleményeket olvasna, látogasson el weboldalunkra!

Purhab szigetelés vélemények tetőszerkezet esetén:

A szórt purhab tetőszerkezeten való alkalmazása remek megoldást kínál a hőhidakkal szemben, időtálló és monolitikus szigetelést biztosít. Ebből kifolyólag komoly összeg faragható le használatával az energiaköltségekből. Megléte jelentősen megnövelheti az adott épület értékét, ezért kitűnő befektetési lehetőség.

Más pozitív purhab szigetelés vélemények: vízszigetelés, terhelhetőség

A szórt purhab, a hőszigetelés mellett, kiváló vízszigetelő tulajdonságokkal is bír. A zárt cellás purhab nem ereszti át a méretes vízmolekulákat, viszont a vízgőz nyomásnak szabad utat ad. Ez mellett lépésálló álló is, ami a jelenlegi szigetelőanyagok közül egyikről sem mondható el. Esetleg több anyag keverésével, együttes használatával érhető el hasonló hatás.

A szórt purhab számos fajta felületre felteríthető, ilyenek a beton, a cserép, a fa, a tégla, a gumi és bitumen lemezek stb. Mindössze néhány feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy a purhabot megfelelően fel lehessen vinni:

  • Száraz felület (a poros, olajos, esetleg zsíros felszínen nem tud jól megtapadni)
  • 0 ℃ feletti hőmérséklet
  • Szélcsend, elenyésző szélerősség

Egyéb purhab szigetelés vélemények:

A szórt purhab kitűnő hőszigetelési tulajdonságokkal bír, felhasználhatósága igen sokrétű. Nagy szilárdsága révén lépésálló, jelentős mértékben terhelhető. Alaktartó, mosható, ellenáll a páralecsapódásnak, ezáltal penészmentes környezetet biztosít.

Purhab szigetelés vélemény

A hagyományos szigetelési megoldásokkal szemben a purhab szigetelés előnye, hogy ténylegesen rés- és hézagmentes védelmet biztosít. Applikálása speciális szórópisztoly segítségével történik, ami segítségével kis idő alatt, nagy felület vonható be. A purhab a felvitelt követően sokszorosára habosodik, ezáltal a felszín minden apró zugát és szegletét kitölti. Kikeményedési ideje mindössze pár perc, de maga a száradás sem igényel túl sok időt. Fontos megjegyezni, hogy a poliuretán hab több év után sem veszt tartósságából, nem esik össze, nem zsugorodik.

Purhab szigetelés vélemények:

A purhab szigetelés tökéletes védelmet nyújt víz- és hőszigetelésre. Hatásos a párakicsapódás ellen, a nagyobb vízmolekulákat feltartóztatja, de a vízgőzt átengedi. Ez mellett nagy mértékben terhelhető, lépésálló is.

Milyen feltételek szükségesek a megfelelő purhab szigetelés megvalósításához?

  • Szélcsend, elenyésző szélerősség
  • 0 ℃ feletti hőmérséklet
  • Száraz felület (a poros, olajos, esetleg zsíros felszínen nem tud jól megtapadni)

A purhab szigetelés vélemények szerint ideális választás lehet tetőszerkezetek védelmének biztosítására, mivel hatékony a hőhidakkal szemben és tartós is. Alkalmazásával jelentős összegeket takaríthat meg, ráadásul az épület értékét is növeli.

További purhab szigetelés véleményekért látogasson el a Purhab Center weboldalára!