Miért éri meg jobban a fújt purhab szigetelés, mint a táblás purhab szigetelés?

A poliuretán hab korunk egyik legmodernebb és legmegbízhatóbb szigetelőanyaga. Magasfokú hő-, víz- és hangszigetelést biztosít, ráadásul páraáteresztő képessége is kiemelkedő, ezáltal meggátolja a penészedést és a gombásodást is otthonunkban. Egészségünkre ártalmatlan, azonban applikálásához érdemes szakértőt hívni, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel. Felvitele speciális szórópisztollyal történik, száradási ideje nagyjából 30 perc. További pozitív tulajdonsága, hogy hézag- és varratmentesen rászórható a kívánt felületre, teljesen kitölti a teret. Száradás után hosszú évekig kemény marad, nem esik össze, sőt jól terhelhető, lépésálló is lesz. Ahol erős UV sugárzás érheti, ott speciális felületkezelést szükséges alkalmazni rajta.

Táblás purhab szigetelés helyett inkább válassza a fújt purhab megoldást!

A fújt purhab szigetelés applikálásához mindössze pár feltételnek kell teljesülnie. A felületnek por és zsírmentesnek kell lennie, a hőmérséklet pedig magasabb kell, hogy legyen, mint 14 ℃. Ez mellett a szélerősségre is ügyelni kell, mivel ez nem haladhatja meg a 10km/h-t!

Ha további információra van szüksége a táblás purhab szigetelés vagy a fújt purhab szigeteléssel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!