Felmerülő probléma

            Előfordulhat, hogy az épületek egyes részeit csak utólag tudjuk szigetelni. Akár felújítás céljából is választhatjuk az utólagos szigetelést. A régi épületek, lakóházak tetőtereinek szigetelése ma már nem elegendőek. Bármi okból is szükséges az említett munkálat, bátran tudjuk ajánlani a purhabos szigetelést.

Miért a purhab?

  • jó szigetelő hideg és meleg ellen is
  • bármilyen felületen alkalmazható

A purhabcenter.hu-n ajánlatot is tud kérni, hogy biztos számokkal kalkulálhasson. A purhabos tetőtér szigetelés utólag mindenképp garancia a jövőre nézve. Bebiztosíthatja magának a megfelelő lakásviszonyokat és a kényelmet családjának.

Ne gondolkodjon évekig azon, mi lett volna, ha másképp dönt. Döntsön most a purhabos tetőtér szigetelésről és dőljön hátra!

Manapság divatos a tetőtéri szoba, a gyerekek is oda vannak érte. Azonban a nyári hőség, a téli zimankó nem a barátja ezeknek a tetőtéri megoldásoknak. A legfontosabb pedig, hogy gyermekeink és családunk jól érezze magát otthon, ne fázzon, ne legyen meleg. Foglalkozzunk hát a megfelelő hőszigeteléssel.

            Bízza szakemberekre a munkát, válasszon bennünket,válassza a szórt purhabos szigetelést, hogy megfelelő minőségi eredményt kaphasson.

Referencia munkáinkat megtalálja honlapunkon!

Tegye Ön is zöldebbé családi házát tetőtér szigeteléssel

Megfelelő tetőtéri szigetelés nélkül tapasztalhatjuk az olyan problémákat otthonunkban, mint amikor télen hűvös, nyáron pedig rendkívül meleg van bent. Sőt, a magas fűtési vagy hűtési (klimatizálási) számla is ennek a jele lehet. Mit tehetünk ez ellen?

A tetőtéri szigetelés utólag is lehetséges!

A jelenlegi hűtési és fűtési díjak nem igazán kedvezők, ráadásul a nyarak is egyre inkább melegebbek. A régebbi építésű épületek tetőterei sűrűn 8-10 cm-es szigeteléssel rendelkeznek, azonban ez manapság egyszerűen nem elegendő a megfelelő belső hőmérséklet fenntartásához. Nyáron könnyedén átmelegszik a ház, míg télen ugyanilyen egyszerűséggel kihűl. Mindezek elkerülése érdekében érdemes a purhab szigetelés mellett dönteni!

Tetőtér szigetelés utólag purhabbal, íme az előnyök:

  • Rövid idő alatt, könnyedén felvihető a kívánt felületre
  • Rendkívül jól ellenáll a penésznek és a gombásodásnak is
  • Ártalmatlan az egészségre
  • Kiváló víz-, hő- és hangszigetelő
  • Magasfokú terhelhetőséggel rendelkezik, lépésálló
  • Nagyjából 30 perc száradási idővel rendelkezik

Tetőtér szigeteléshez utólag válassza a PurhabCenter szolgáltatását!

A purhab egy kiváló szigetelőanyag a tetőtér szigetelésére utólag, mivel kiváló védelmet nyújt télen és nyáron is. Applikálása speciális eszközzel történik, így ehhez érdemes szakember segítségét kérni.

Tetőtér szigetelés utólag? Hívja a PurhabCentert!