Amennyiben rászánjuk magunkat és belevágunk egy építkezésbe, minden téren körültekintően kell eljárnunk. Az építkezés fontos fázisa és eleme a szigetelés. A minőség és a hosszú távú költséghatékonyság érdekében az elérhető legjobb technológiát kell választanunk. A hőszigetelés mellett rnedkívüli figyelmet kell szentelnünk a vízszigetelésnek is. A minőségi anyagokat úgy kell kombinálnunk, hogy elkerüljük a későbbi, költséges károkat. Ha a szigetelésről már az objektum építési szakaszában gondoskodunk, konkrétan milliókat spórolhatunk meg.

Vízszigetelés esetén a legfontosabb talán az, hogy a legnehezebben elérhető helyek is maradéktalanul szigetelve legyenek. A vízszigetelés purhabbal pontosan erre kínál megoldást. A poliuretán hab ugyanis teljesen kitölti a teret. Megszilárdulás után behatol a legkisebb zugba is, professzionális víz-, hang- és párazáró réteget alkotva. A vízszigetelés purhabbal garantálja a szigetelőanyag egyenletes eloszlását!

A zártcellás purhab felfújása előtt a felületet meg kell tisztítanunk, hogy ne legyan rajta víz, zsír, vagy egyéb szennyeződés. Portalanított felületen ugyanis a hab rendkívül jól tapad. Amikor kiszárad, térfogattartóvá is válik egyben, továbbá teljesen kemény és szagtalan. A vízszigetelés purhabbal időtálló megoldás, hiszen a purhab nem öregszik és nem bomlik le, megakadályozza a penészedést is. A purhab nem veszélyes hulladék, környezetbarát, újrahasznosított anyagokból állítják elő. Érdeklődjön nálunk most!

Prémium besorolású vízszigetelési eljárás purhabbal

A purhab vízszigetelés réteg felhordásához természetesen elengedhetetlenek a kiváló szakemberek. Ők a mi munkatársaink a Purhab Center Kft.-nél. Szakembereink precíz hozzáállása azt eredményezi, hogy a poliuretán hab anyag mindenhova felkerül, ahol kritikus vízszigetelési pontok vannak. Az anyag szórás után megkeményedik és minden rést, hézagot kitölt. Munkatársaink azért is felelnek, hogy az előkészített anyag maradéktalanul felhasználásra kerüljön. Továbbá, hogy az árajánlat adásakor megadott mennyiségtől a kivitelezéskor felhordott anyag ne térjen el. Az eljárás így lehet igazán költséghatékony.

A munkatársak a purhab vízszigetelés előtt a szigetelendő felületet portalanítják. Mindez a maximális tapadás eléréséhez szükségeltetik. A fújást követően a zártcellás purhab kezdeti térfogatának negyvenszeresére tágul. A folyamat nagyon gyorsan zajlik, ámbár a zártcellás hab némileg lassabban tágul mint nyitott cellás testvére, azonban sűrűbb annál.

A remek purhab réteg egységesen képez hőszigetelő és vízszigetelő szekezetet. Általa nem keletkezhet hőhíd sehol sem és a víz nem jut át a réseken. Nincs többé vizesedés és párásodás! A purhabos hő- és vízszigetelés alacsonyabb fűtésszámlát és optimális komfortérzetet biztosít.

A purhab nem öregszik és nem bomlik le! Nem kezdi ki semmi! Valós élettartama több évtized, terhelhetősége páratlan. Esetlges bontáskor veszélytelen hulladékot jelent, eltávolítása nem igényel nagy odafigyelést.