A zártcellás purhab egy teljesen környezetkímélő műanyag, melynek felhasználása napról napra szerteágazóbb. Hasznosítják mind az építőiparban, mind pedig a különféle gyártások során, például az autóipar területén. Kis és praktikus adagban ugyan azt a prémium szigetelőanyagot kapjuk, mint amit nagyobb kivitelezésekkor speciális géppel fújnak a felületekre!

A zártcellás purhab flakon ideális kiegészítő egyéb elengedhetetlen anyagok mellé a családi házak garázsában és szerelőkészleteiben! Kis felületek, például csövek, illesztések és egyebek szigetelése könnyedén elvégezhető vele. A kemény polimereket, mint amilyen a zártcellás purhab, szerkezeti anyagként használják az elektronikai-, az autó-, a bútor- és az építőiparban.

Jó hír, hogy a poliuretán hab kiválóan alkalmazható már meglévő beépített csővezetékek utólagos szigetelésére. Ahogyan új rendszerek beépítés előtti szigetelésére is. Alkalmazható vízvezetékek, termálvíz csövek, hűtőberendezések, légtechnikai csövek stb. szigetelésére.

Például még tartályok szigetelése esetén is a legjobb megoldás lehet a zártcellás poliuretán hab szigetelés. Kiváló szubsztancia termálvizet tározó és puffer tartályok szigetelésére.

Hővezetési tényező példák:

  • Fagyapot: 0,08 W/mK
  • Habüveg: 0,05 W/mK
  • Expandált polisztirol: 0,04 W/mK
  • Poliuretán hab: 0,02 W/mK

A nagyobb sűrűségű anyagok hővezetési tényezője nagyobb, a laza, szálas, porózus anyagoké kisebb.

Keresse cégünket és kérje lakóházának, gazdasági épületeinek zártcellás purhab szigetelését!