ÜGYFELEINK RÓLUNK MONDTÁK

Köszönöm fiúk ez úton is a munkátokat! Megleptetek azzal, hogy beteljesítettétek az állításotokat, hogy nem lesz bontás csak építés ha a zárt cellás purhab szigetelést választom. Csak ráhúztátok a régi szigetelésre, mintha mi sem történt volna. Ez tényleg ennyire egyszerű lenne? És tényleg. Én már tovább adtam a híreteket az ismerőseimnek, sok sikert a jövőben, hasznos munkát.

Nádudvari István

Aki ismer azt mondja, hogy én vagyok a legszkeptikusabb személy, akivel csak találkozott. Nem is ellenkezem ez az állítás ellen, pontosan így álltam hozzá a zárt cellás purhab szigeteléshez is, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Ámbár aki ismer, az azt is tudja, hogy ha valami meggyőz akkor szeretek ódákat zengeni róla. Most azt mondom, a purhab brutális!! A purhabcenter munkatársai pedig nagyon precízek.

Molnár Ferenc

Hello! Kutyaházat készítettem a pulinknak és utánanéztem, hogy melyik lenne a legegyszerűbb szigetelési módszer. Az interneten azt olvastam, hogy a zárt cellás purhab szigetelésnél egyszerűbbet nem találok. Ezt választottam és meglepett. Jobb mint amire számítottam.

Nagy Lajos

Az egyik barátom ajánlotta a purhabcentert, mikor kérdeztem, hogy ő kikkel és hogyan oldotta meg a szigetelést a házban. Nem volt zsákbamacska tipp, maximálisan megvagyok elégedve a cég munkatársaival! Nagyon korrekt megbeszélést tartottunk, majd pontosan azt csinálták, amit szerettem volna. A zárt cellás purhab szigetelés nagyon meggyőző.

Balassa Tamás