Siló és tartály szigetelés

Siló és tartály szigetelés

Siló és tartály szigetelés

Az egyik legkorszerűbb módszer a tartály szigetelésre a zárt cellás purhab szórás. Pufferek, siló és tartály hő és vízszigetelése gyors kivitellel. Természetesen a bevonat toldás és varratmentes, részben ebből ered a felettébb effektív mutatója. A felvitt szigetelőréteg lég- és vízálló, tökéletes választás lehet korrózióvédelem esetén is. A zárt cellás purhabot gyakran vetik be egyaránt új és régi tartályok szigetelésénél, hogy megőrizzék azt hosszú időn át.

A tartályok szigetelésénél azért választják legtöbbször a szóban forgó módszert, mert az egészségre teljesen ártalmatlan. Mellesleg a felhordott habra, később akár bitumenbevonat vagy festékréteg is kerülhet. Utóbbi jól jöhet, ha esetleg valakinek fontos lenne az esztétika. Az ily módon előkészített tárolókat a talajba is besüllyeszthetik, mivel a zárt cellás purhab nem vesz fel vizet, penészálló. Ezen felül hőszigetelő is, tehát optimális hőmérsékletet biztosít a tárolóban raktározott gabonának.

A zárt cellás purhab tartály szigetelésénél mindenre felkészülhet:

  • Csapadékvíz elleni védelem
  • UV védelem (ez egy opcionális réteg, mely feláras)
  • Hézag, csatlakozási pontok eltüntetése
  • Akár több rétegű hab, a nagyobb hatékonyságért

A tartály szigeteléseknél fontos, hogy a gabonát ne érje nedvesség. A zárt cellás purhabbal ezt teljes mértékben elkerülhetjük, vége a beázásoknak! Amennyiben kültéri alkalmazásról van szó, akkor ellátjuk a felületet UV védelemmel is, amennyiben Ön igényli. A tartályok szigetelése az anyag szórásával megy végbe, így teljes mértékben egybefüggő, résnélküli felület képződik.

Tartályok és silók szigetelése purhabbal – cégünk új szolgáltatása!

 

Árajánlatért érdeklődjön Ön is nálunk a 06-30-967-4995-ös telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen szakmai tanácsadással is foglalkozunk!

A zártcellás purhab szigetelő réteg felszórása manapság a legkorszerűbb módszer különféle tartályok és silók szigetelésére. A modern szigetelő réteg az alábbiakat nyújtja:

  • csapadékvíz elleni védelem,
  • UV védelem (ez egy opcionális réteg, mely feláras),
  • hézag, csatlakozási pontok eltüntetése,
  • akár több rétegű hab, a nagyobb hatékonyságért.

A felvitt szigetelőréteg lég- és vízálló, tökéletes választás lehet korrózióvédelem esetén is. Tartály szigetelés purhabbal – kiváló megoldás, bármit is tartalmazzon a tároló, hiszen a zártcellás poliuretán hab teljesen ártalmatlan az egészségre. Sőt mi több környezetkímélő is, így esetleges bontáskor, eltávolításkor semmilyen környezetre káros hulladék nem keletkezik. A tartályokra felhordott purhab rétegre sokan később bitumenbevonatot vagy festékréteget is felvisznek. A purhabos tárolókat a talajba is besüllyeszthetik, mivel a zárt cellás purhab nem vesz fel vizet, penészálló. Optimális hőmérsékletet biztosít. Fontos lehet például, hogy ne érje nedvesség a gabonát. A zártcellás purhab ezt teljes mértékben meggátolja! Régi és új tartályok, silók szigetelésére egyaránt bevethető anyagról van szó – toldás- és varratmentes bevonat.

 

Tartályok és silók szigetelése purhabbal – cégünk új szolgáltatása! Tartályok és silók szigetelése purhabbal – cégünk új szolgáltatása!

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!