UV védelmet biztosító szigetelés

UV védelmet biztosító szigetelés

UV védelmet biztosító szigetelés

A zárt cellás purhab, avagy poluirea kétkomponensű szigetelő bevonat korunk egyik leginkább innovatív módszere. A számtalan anyaggal való összeférhetősége kimondottan tág felhasználási területet biztosít számára, avagy számunkra. Képzelje el, hogy egy anyag felvitele után, több problémát orvosol egyszerre. Sőt, ezt még megfűszerezheti igény alapján pl. uv védelemmel, uv szigetelővel is. Ezt az elkészült purhab szigetelésre visszük fel, nem tartalmazza maga a puliurea, tehát felárat számítunk fel rá.

A zárt cellás purhabban és kiegészítőiben rejlő lehetőségek:

  • Elsőként a vízállóságot mondanám, azonban tudnia kell, hogy nincs sorrend, minden fajta védelem egyformán effektív. A vízállósága annyira hatásos, hogy sokszor medencék szigetelésénél is bevetik. Itt mellesleg jól jöhet még igényelni pluszban az uv szigetelő réteget is.
  • Folytatnám a hőszigeteléssel, itt egyaránt értendő a hideg és a meleggel szembeni ellenállás. E tulajdonságának köszönhetően gyakran használják családi házak és ipari épületek padlójának, falazatának, illetve födémszigetelésére is, de szintén jól jön akár tartályok, gazdasági épületek, lapos tetők szigetelésénél. Valamennyinél fontos az uv védelem is.
  • Megemlítem a rendkívüli keménységét/nyomószilárdságot, mindeközben pedig még a rugalmasságáról is beszámolok. Ezek összesége fontos lehet bármilyen helyzetben, mikor a szigetelt felületet a továbbiakban terhelni szeretnénk. Járni rajta vagy pakolni rá.

Extrém körülményekre és igénybevételekre tervezték, tehát nem véletlen, hogy opcionálisan felvihető rá egy plusz uv védelemre szolgáló réteg. Úgy alkották meg a zárt cellás purhabot és kiegészítőit, hogy kültéri és beltéri környezetben is egyaránt felhasználhassák. A különleges uv szigetelő kiegészítő bevonat elsősorban a kültéri alkalmazásnál nyilvánul meg.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!